Eladó Ház Dunaszentmiklós

Tulajdonostól eladó ház Dunaszentmiklós településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a magánszemélyek kínálatából a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor állítsd be a szűrési feltételeket, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Ha úgy gondolod, hogy nem jó oldalon jársz, akkor visszamehetsz a megveszLAK főoldalára, ahonnan kiindulva tudsz választani a menüből. Esetleg egyből megnézheted az eladó ingatlanok aloldalt, ahol az összes eladó ingatlant megtalálod, vagy az eladó Dunaszentmiklósi ingatlanokat listázó oldalt. Árcsökkenés figyelő Találd meg álmaid otthonát a legjobb áron most a magánszemélyek kínálatában! A ingatlan hirdetési portálon könnyen megtalálhatod az eladó ingatlanok között a vágyott eladó ház hirdetéseket amiket magánszemélyek hirdetnek. A naponta többször frissülő, könnyen kereshető adatbázisunkban a magánszemélyek által hirdetett összes ház típus (családi ház, sorház, ikerház, házrész, kastély) megtalálható, a kínálat pedig az egész országot lefedi.

Eladó új építésű ház Dunaszentmiklós 30 millióig - megveszLAK.hu

Komárom Esztergom megyében található egy igazán hangulatos, sok lehetőséget magában rejtő ingatlan, amihez tartozik egy páratlan növényekkel beültet udvar. Az ingatlan eredeti épület része 1985-ben épült, de 2011-től bővítve l... 117 792 000 Ft 3 napja a megveszLAK-on 8 Alapterület: 56 m2 Telekterület: 741 m2 Szobaszám: 3 Szomódon, Tatától pár perc távolságra kínálom megvételre ezt a kis családi házat. Az ingatlan jellemzői:- két szoba- konvektoros fűtés- minden közmű az ingatlanban- vegyes falazat (vályog + tégla)- a gang be lett építve- cseréptetős- a burkolatok szőnyeg, linóleum, metl... 27 400 000 Ft 6 napja a megveszLAK-on 8 Alapterület: 56 m2 Telekterület: 741 m2 Szobaszám: 3 Szomódon, Tatától pár perc távolságra kínálom megvételre ezt a kis családi házat! Az ingatlan jellemzői:- telek 741 m2- két szoba- konvektoros fűtés- minden közmű az ingatlanban- vegyes falazat (vályog + tégla)- a gang beépítve- cseréptetős- a burkolatok szőnyeg, linóle... 27 400 000 Ft 6 napja a megveszLAK-on 8 Alapterület: 56 m2 Telekterület: 741 m2 Szobaszám: 3 Szomódon, Tatától pár perc távolságra kínálom megvételre ezt a kis családi házat.

Eladó ház, Dunaszentmiklós: 49,9 millió Ft, 195 m² - Ingatlannet.hu

Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Magánszemélyek és ingatlanközvetítők hirdetései egy helyen. Eladó házat keresel Dunaszentmiklóson? Válogass az alábbi eladó házak közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén!

Eladó ingatlan Dunaszentmiklós - megveszLAK.hu

  • Sapkák - Női férfi gyerek, Őszi/Téli újdonságokkal - Dressa.hu
  • Csaba névnap ❦ Milyen névnap van ma?
  • Ingatlan Dunaszentmiklós (11 hirdetés)
  • Eladó ház Dunaszentmiklóson - otthonterkep.hu

Ingatlan Dunaszentmiklós (11 hirdetés)

Tatától északkeleti irányban található Szomód település, ahol eladásra kínálom 1950-es években épült hosszú parasztházat. 2021-Ben részleges felújítás történt a házon, hiába az idő múlása de a fagerendás mennyezet maradt az eredeti állapo... 19 500 000 Ft 63 napja a megveszLAK-on 9 Alapterület: 60 m2 Telekterület: 50 m2 Szobaszám: 2 Megvételre kínálok Szomódom 60nm-es házikót! Tatától északkeleti irányban található Szomód település, ahol eladásra kínálom 1950-es években épült hosszú parasztházat. 2021-Ben részleges felújítás történt a házon, hiába az idő múlása de a fagerendás mennyezet maradt az er... 19 500 000 Ft 5 hónapja a megveszLAK-on 11 Alapterület: 70 m2 Telekterület: 781 m2 Szobaszám: 2 Kizárólag a Feel-Ing kínálatából Szomód csendes utcájában 70 m2-es, 2 szobás családi ház 780 m2-es telken eladó! Újítsa saját ízlése szerint fel ezt a tökéletes helyen lévő, jó fekvésű szomódi házikót, ideális méretű telken és valósítsa meg álmai otthonát! Szomód Tata s... 25 800 000 Ft 5 hónapja a megveszLAK-on 6 Alapterület: 80 m2 Telekterület: 1500 m2 Szobaszám: 4 Eladó Dunaalmás külterületén lévő felújításra szorúló ház.

Dunaszentmiklós lakás, ház eladó

Az ingatlanról: A Gerecse hegység északnyugati részének tájvédelmi körzetében, egy dombok közt elterülő, festői környezetben található községben, Komárom-Esztergom megyében, Dunaszentmiklóson kínálunk megvételre egy több generáció lakhatására is alkalmas, dupla komfortos, 2 szintes, 4 szobás, 195 nm-es, teraszos, garázsos, átlagos állapotú családi házat. Az ingatlan szintjeit egy lépcsőházból érhetjük el. Az alsó szinten a közlekedőből nyílik egy szoba, egy dolgozó szoba, egy kazánház + tároló, kis konyha, tároló, melynek az udvarra is van kijárata, egy ablakos zuhanyzó + WC, valamint egy külön kézmosóval ellátott WC, a külön bejáratú garázs, mellette pedig a borospince lejárata. A felső szinten található közlekedő, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba + bidé, külön WC, terasz kapcsolatos konyha, továbbá egy ablakos kamra. A tágas, hangulatos, panorámás terasz 32 nm. A lépcsőházból érhetjük el a padlásteret is. Az ingatlan fűtését gázkazán biztosítja, a hőleadást radiátorok végzik, az alsó szinten egy kályha is elérhető.

Ha mégsem találná meg a megfelelőt, állítson be ingatlanfigyelőt a keresési paraméterei alapján, hogy azonnal értesíthessük, az új dunaszentmiklósi ingatlanokról.